banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Eğilmez'den Yeni Kabineye İlk Yorum

Büyük projelerin devamı için Bakan Faruk Çelik’in kabinede tekrar yer almasının Şanlıurfa için çok önemli olduğunu söyleyen İl Başkanı Eğilmez; “Bakanımız Sayın Faruk Çelik 3 yıldır Şanlıurfa’da birçok projeye imza attı. Şanlıurfa’dan bakan olduktan sonra Şanlıurfa’nın çehresini değiştirdi. Şanlıurfa’da yapılan yatırımlarda kişisel emekleri çok oldu. Kangrenleşmiş sorunlara acil çözümler üretti. Onun bir sözü vardı; ‘artık Şanlıurfa Ankara’ya gitmeyecek, Ankara Şanlıurfa’ya gelecek’ diye. Evet, 3 yılda Ankara’nın Şanlıurfa’ya geldiğine hep birlikte şahit olduk. Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in yeni kabinede de Milletvekillerimizle beraber Şanlıurfa için aynı kararlılıkla çalışacaklarına inanıyoruz. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in yeni kabinede yer alması bizleri sevindirmiştir. Bakanımız Şanlıurfa’mız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YENİ KABİNE HAYIRLI OLSUN

Yeni Türkiye'nin Bakanlar Kurulunun hayırlı olmasını dileyen Eğilmez; “AK Parti olarak bundan böyle de aynı heyecan ile, aynı azim ile, aynı sürat ile, aynı kardeşlik ile yolumuza devam edeceğiz. 13 yıldır olduğu gibi bugünden sonrada tüm gayretimizle Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.