banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Eğilmez'den Merkez ilçe başkanlıkları ile ilgili açıklama VİDEO

Ramazan Ayının 27 Gecesine denk gelen ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Öncelikle önümüzde kadir gecesi var. Bu vesile ile tüm Şanlıurfalıların kadir gecesini tebrik ediyorum. Bildiğiniz üzere ilimiz büyükşehir olmuştu. Ve en son bu ay içersinde de kaymakamlıklar atandı. Kaymakamlıkların atanması ile birlikte tüm büyükşehirlerde belde teşkilatları kendiliğinde yok hükmüne geçti. Merkez ilçelerde ise genel merkezimizin talimatıyla dün biz merkez ilçemizde arkadaşlarımızın istifasını aldık. Merkez ilçe teşkilatımıza başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum. Başkanımız yaklaşık 10 yıl boyunca partimize hizmet etti. Bundan sonrada başka kademelerde inşallah hizmetine devam etmesini istiyoruz” dedi

 

İLİMİZDE 3 YENİ İLÇE BAŞKANI ATANACAK

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ‘’Şimdi merkez ilçemizin feshi ile birlikte ilimizde üç yeni ilçe kuruluyor. Bu ilçelerimiz Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü bu üç ilçemizde de yeni teşkilatlar kurulacak. Yeni ilçe başkanları atanacak. Bunun içinde talipli olan arkadaşlarımızın müracaatları gerekiyor. Yarın saat 17.00’ye kadar biz burada karar alacağız. Yarın il koordinatörümüz Ahmet İnal Şanlıurfa’ya gelecek ve aday arkadaşlarımızla mülakat yapacak. Daha sonra da genel merkezimiz uygun gördüğü arkadaşları Ankara’ya çağırarak onları da mülakata alacaktır. Bizim ilçe başkanları ile ilgili prosedür bu şekilde işleyecektir. Ve İnşallah bayramdan sonra da üç ilçemizin atamalarını yapılmış olacaktır. Yapılacak olan bu atamaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAKAN FARUK ÇELİK ŞANLIURFA’DA

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ‘’ Bugün Sayın bakanımız Faruk Çelik Eyyüp Peygamber’deki iftar programına katılmak üzere, hem de Şanlıurfaspor’un sezon açılışına katılmak üzere ilimize gelecektir. Günü birlik bir ziyaret. Özellikle tabii 30 gün boyunca her gün iki mahallemizde, iki bölgemizde iftar programları düzenleyen Çalık holding başkanı Ahmet Çalık Bey’e Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyoruz. 30 gün boyunca iftarlar verdi. Ve bugünde Ahmet Çalık Beyle ve Bakanımızla birlikte bu iftarlardan birine katılacak. Eyyüp Peygamber makamındaki iftar yemeğine tüm Şanlıurfalılar davetlidir” dedi.

 

Eğilmez Ayrıca, ‘’Yarın Dergah Camisinde Bediiüzzaman hazretleri için yapılan mevlidi şerif var. Bizler tekrar üstadı rahmetle yad ediyoruz” dedi.

 

AK PARTİ’NİN BAYRAMLAŞMASI BAYRAMIN İKİNCİ GÜN

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Önümüzde bir bayram süreci var. Biz bu senede inşallah bayramlaşmamızı bayramın ikinci gününde Hacı Bekir Sofrasında halka açık, açık alanda bayramlaşmamızı gerçekleştireceğiz. Bayramlaşmamıza Sayın Bakanımız ve tüm Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız, tüm teşkilatlarımız iştirak edecektir. Şanlıurfalılara bu bayramlaşma günümüze bekleriz. Tüm Şanlıurfalıların Ramazan Bayramı’nı da tebrik ediyorum” dedi. Basın toplantısına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahban Kılıç’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.