banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Eğilmez’den Kent Konseyi Ve Mimarlar Odasına ziyaret
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Halit Taşdönderen, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Dülger, Ahmet Kenan Kayral ve Gençlik Kollarından Mehmet Çalışkan ile birlikte Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ve Mimarlar Odası Başkanı Murat Tepe’yi yeni görevlerinden dolayı tebrik ettiler.

AK Parti İl Başkanı ve heyetinin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirten Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli; “Bu tür ziyaretler Şehrin ortak akılda birleşmesi gereken kent konseyinde siyasi görüşler, resmi kurumların temsilci sivil derneklerin misyonuna uygun olarak kent konseyinde birleşmeleri ve ting tank çalışmalar yapması kadar normal bir şey olmaz. Bundan sonra bu şehir bu ortak çalışmayı yakalamıştır. Ortak aklı bulmak zorundayız” dedi.



Daha sonra TMMOB'a bağlı Mimarlar Odasına geçen AK Parti heyeti başkan Murat Tepe ve Yönetimi karşıladı.

AK Parti İl Başkanına teşekkür eden TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Başkanı Murat Tepe; “AK Parti İl Başkanı ve heyeti bizi onurlandırdı. Şanlıurfa’nın gelişmesi açısından değerlendirmeler yaptık. Bize destek verdiler. Bu konularda bize destek vereceklerini ifade ettiler” dedi.



AK Parti Hükümeti olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yeni seçimlerinden dolayı Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ve TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Başkanı Murat Tepe’yi ziyaret ettik. Yeni görevlerinde başarılar diledik. Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye bir şeyler katacak çalışmalarda bulunacaklarına inanıyorum” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.