banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Eğilmez'den Güvenç'e başarı ziyareti

 

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen ziyarette bir süre Başkan Güvenç ile görüşen AK Parti İl Başkanı Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Başkan Güvenç’i tebrik ederek, Şanlıurfa’da artık ortak akıl hareketiyle çalışma döneminin başladığını vurguladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Defterdarı Ali Osman Karaköse, Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı İ.Halil Çelik ve Eyyübiye İlçesine bağlı Yardımcı Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.