banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Eğilmez'den Cumhurbaşkanlığı seçimi mesajı


AK  Parti Şanlıurfa il Başkanlığında düzenlenen toplantıya  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Seçim koordinasyon Başkanları katıldılar.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti,  seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda  yol haritası belirlendi.
6. Bölge seçim işleri koordinatörü  Hamza Dağ, seçimlerde izlenecek yol haritası konusunda Şanlıurfa il ve ilçe SKM’lerini bilgilendirdi.

Toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan AK Parti il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez: “ İzmir Milletvekilimiz partimizin MKYK üyesi olan Hamza Dağ başkanlığında il binasında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi değerlendirme toplantısı yaptık. Şanlıurfa AK Parti teşkilatı olarak nasıl ki yerel seçimlerde canla başla çalıştıysak, aynı şekilde cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde canla başla çalışıp, yüksek bir oy oranına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.