banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Eğilmez'den Başkanlık sistemi açıklaması VİDEO

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlıkçıların bayramını kutladı. Başkan Eğilmez; “Sağlıkta devrim niteliğinde  adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından en son adım olarak da geçen hafta ve bu hafta içerisinde tam gün yasası ile ilgili çalışmalar yapılıyor. İnşallah bu yasa çalışması da en yakın zamanda tamamlanır. Bu anlamda sağlık camiasının tıp bayramını tekrardan tebrik derim” dedi.

 

AK Partinin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Eğilmez; “Geçen hafta içerisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesile ile Sayın Başbakanımız Siirt’te düzenlenen programa katıldı. Bizde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte aynı otobüsle Siirt’teki programa katıldık ve aynı akşam şehrimize geri döndük. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız olarak rutin toplantılarımız, ev ziyaretlerimiz, çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Ünal’ın katılımı ile Suruç ve Birecik’te programlar düzenleyeceklerini ifade eden Eğilmez; “Cumartesi günü Suruç İlçemizde Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal’ın katılımı ile ilçe Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Yine aynı günü Birecik’te Siyaset Akademisi programımız var. Sayın Mahir Ünal’ın ders sunumuyla gerçekleşecek” dedi.

 

Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren Başkanlık Sistemi ile ilgili olarak konferans düzenleyeceklerini belirten Başkan Eğilmez; “Bizim için bu hafta en önemli programımız Genel Merkez AR – GE Başkanlığımızın tertiplemiş olduğu ‘Başkanlık’ sistemi ile ilgili konferans serisi var. Şanlıurfa dahil ilk etapta 17 Mart’ta 17 ilde aynı konferanslar düzenlenecek. 17 Mart Pazar Günü saat 13:00’de Urfa City AVM Belediye Nikah Salonunda  bu konferansımızı gerçekleştireceğiz. Konferansı Anayasa Hukukçusu Yrd. Doç. Dr. Adnan Küçük sunacak. Başkanlık sistemi ile ilgili bilgi verecek. Bu konferansa tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizi ve STK’larımızı bekliyoruz. Biliyorsunuz bu çok önemli bir konu. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konu. Halkımızın ve teşkilatımızın katılımı ile Pazar Günü Başkanlık sistemi hakkında konferansımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Şehir hastanesi için de Şanlıurfa’ya müjde veren Başkan Eğilmez; “4 yılda 400 proje çalışmalarımız son hızla devam ediyor. En büyük projelerden olan şehir hastaneleri meclisten geçti. Bu konuda Şanlıurfa için en kısa zamanda proje ihalesi yapılacaktır. Yer sıkıntısı yok. Yine ek adliye ile ilgili çalışmalar bitirilmiş ve proje ihale aşamasına gelmiştir. Diğer projeler hızla sürdürülüyor” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.