banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

Eğilmez'den Barış Süreci ile ilgili açıklama VİDEO

AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta kutlanan 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurtuluşu ve 10 Nisan Polis haftasını tekrar kutlayan Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile ilimizde çeşitli programlar yapıldı. Coşkuyla Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Bu vesile ile Kutlu Doğum Haftasının tüm insanlığa hayır getirmesini diliyorum” dedi.

İşte AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in konuşmasından satır başları; “Biz AK Parti olarak 14 İl Başkanı, 14 İl Koordinatörü Milletvekilimiz ve İstanbul Milletvekilleri ile Şırnak ilinde program gerçekleştirdik. İlk önce tarihi Cizre ilçesinin kalesinde bir basın açıklaması yaptık. Daha sonra gruplar halinde Cizre, Silopi, İdil ve Uludere ilçelerinde esnaf ve STK temsilcileri ile görüştük. Çok güzel bir hava vardı. Çözüm süreci ile ilgili halk çok umutlu. Şırnak’ta yine STK ve esnafla bir araya geldik. Tüm halk barış havasında ve herkes Barış ve Kardeşliğin mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu biliyorlar. Sayın Başbakanımıza büyük teveccüh olduğunu gördük. İki günlük programımızın ardından Şanlıurfa’ya döndük” dedi.

 


BAKANLAR ŞANLIURFA’YA GELİYOR

Şanlıurfa’nın hafta sonu yine hareketli günler yaşayacağını belirten Başkan Eğilmez; “Teşkilat olarak çalışmalarımızı tüm süratiyle devam ettiriyoruz. Milletvekillerimizle birlikte programlar yaptık. Teşkilat Başkan Yardımcımızın katılımı ile Ceylanpınar ilçemizde Kutlu Doğum programı ve İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. Cuma günü gerçekleştirilecek olan İl Başkanları Toplantısı için bu akşam Ankara’ya gidiyorum. Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu eski Bakan ve Eski Meclis Başkanı Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin ve Avrupa Bakanımız Egemen Bağış hafta sonu Şanlıurfa’ya geliyorlar. El Ruha otelde 6 ilin İl ve İlçe Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanları toplantısı Şanlıurfa’da yapacaklar. Bu bölge toplantısına programları müsait olursa Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımız Faruk Çelik’te iştirak edecekler. Yine önümüzdeki hafta Kent Ekonomileri Forumu adı altında bir forum toplantısı düzenleyeceğiz. Bu foruma Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katılacaklar. Dolayısıyla ilimizde teşkilat çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diyerek Bakanların Şanlıurfa’ya geleceklerini belirtti.

EYYÜBİYE HASTANESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Eyyübiye bölgesinde 550 Yataklı Devlet Hastanesinin ihalesinin yapılacağını müjdeleyen Başkan Eğilmez; “Yatırımlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in büyük gayretleri var. Daha önce 200 ardından 400 ve şimdi ise son şekliyle 550 yataklı olarak planlanan Eyyübiye bölgesindeki Devlet Hastanemiz hafta içinde ihalesi gerçekleşecek. Bu hastanemiz hem bizim seçimde vaat ettiğimiz 4 yılda 400 projemiz içinde yer alıyordu hem de bölgenin ihtiyacı olan bir yatırımdır. Hastane 200 yatak kadın doğum ve çocuk hastalıkları olarak ayrılacak, 200 yatak normal bölüm olarak, bunun 100 yatağı yoğun bakım ünitesi olacak. 50 yatakta diş hastanesi olarak planladı. Bu bizim için büyük bir yatırımdır” diyerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.