banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Eğilmez’den Aydoğru ve kara’ya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraberinde İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir ve Mustafa Yavuz ile birlikte ilk olarak Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğünde Tarımsal Alt Yapı Şube Müdürü M. Kerim Aydoğdu’yu ziyaret ederek bir süre görüştüler. Şube Müdürü M. Kerim Aydoğdu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İl Başkanı ve yardımcılarına ziyaretten dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraberindekiler daha sonra SGK Binasına geçerek yeni atanan İl Müdürü Mehmet Kara’yı ziyaret ederek görevinden dolayı başarılar dilediler.  Eğilmez; “''AK Parti olarak SGK İl Müdürümüzü ziyarete geldik. Genç dinamik müdürümüz Şanlıurfa’ya çok katkıları olacağına inanıyoruz. Bu anlamda SGK İl Müdürü Mehmet Kara’nın Şanlıurfa'ya vereceği hizmetler için görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden SGK İl Müdürü Mehmet Kara, ise; “Bizlere ziyarete gelen AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve arkadaşlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.