banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Eğilmez, Yönetimle iftarda buluştu ve...

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında Hacı Bekir Sofrasında gerçekleşen iftarlı toplantıya İl Yönetim Kurulu Üyeleri asil ve yedekler hazır bulundu.

 

Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti teşkilatı olarak çalışmalarımıza Ramazan dolayısıyla ara vermeden devam ediyoruz. Bu anlamda Yönetim Kurulu Üyelerimizle toplantımızı gerçekleştiriyoruz ve aynı zamanda birlikte iftar açıyoruz. Toplantımıza İl Yönetimi asil ve yedeklerle birlikte tam katılım sağlanarak gerçekleştiriyoruz. Burada durum değerlendirmesi, parti çalışmaları, Ramazan ayı programları hakkında toplantımızı gerçekleşiyor” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla Ramazan Tertip Komitesi kurduklarını ve planlı programlar yaparak Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamak istediklerini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her gün iki aileye iftara gidiyoruz. İftarlarımızın bazılarına Milletvekillerimiz katıldı, bazılarına ben katıldım. Basına açık iftar değil, ancak sosyal medyada paylaşılıyor. Her gün iki iftar programını gerçekleştirdiğimiz için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın katılımları ile gerçekleşiyor. AK Parti İl Başkanlığı Ramazan Tertip Komitesi tarafından organize edilen iftar programlarımıza teşkilat üyelerimizden oluşturulan ekiplerle gerçekleştiriyoruz. İftara gittiğimiz evlere önceden haber vererek gidiyoruz. Ev sahibini zor durumda bırakmamak için bazı hazırlıklar yaparak gidiyoruz” diyerek çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

www.balikligol.com

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.