banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eğilmez; Yeni hemotoloji uzmanı şehrimize atandı

Şanlıurfa’da bulunan Lösemi ve Talasemi hastalarının tedavisi için Sağlık Bakanlığının çalışmalar yaptığını belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Sağlık Bakanlığımızca Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hemotolojisi bölümüne tayin edilen uzman doktor rapor aldığından göreve başlamamıştır. Şanlıurfa Çocuk Hastanesine atanan ikinci çocuk hemetolojisi doktoru ise doğum iznine ayrıldığından görevi başında değildir. Bu aksaklıklara karşın yeni bir uzman doktor atanması için Sağlık Bakanlığı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Hematoloji yan dal olması nedeniyle çok az uzman mezun oluyor. Bu yıl Türkiye’de ilgili bölümden iki kişi mezun olmuştur. Mecburi hizmet yasasınca Sağlık Bakanlığımızca açılan iki yeni kadrodan biri yine Şanlıurfa’mıza atanmıştır. Atanan uzman doktorumuzun en kısa sürede Şanlıurfa’da göreve başlamasını bekliyoruz” dedi.

 

Sağlık alanında devrim niteliğinde yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Eğilmez; “Görüldüğü gibi şehrimizdeki sağlık kurumlarındaki eksikliklerin giderilmesi konusunda parti olarak çalışmalarımızı sürdürüyor; sorunun çözümü için bakanlığımız ve milletvekillerimizle gereken iletişimi kuruyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.