banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Eğilmez, Viranşehir teşkilatını topladı

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Viranşehir ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir toplantı yaptı.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez başkanlığında, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Viranşehir İlçe Koordinatörü Mehmet Eriten ve İl Yönetiminden Ahmet Aslan’dan oluşan AK Parti heyeti Viranşehir İlçe Teşkilatı ile İlçe binasında toplantı yaptı. Toplantıya Viranşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

 

Burada İlçe Yönetimi ile bir süre görüşen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçiminden hemen önce İl Başkanı olduğunu anımsatarak “Durmadan çalışmaya devam” dedi.

 

Başkan Eğilmez; “Aday adaylık süreci ve ardından seçim sürecinde çok yoğun bir çalışma içerisine girdik. Nihayetinde AK Partiye olan teveccühün etkisi ile büyük bir zaferle seçimi kazandık. Bu başarıda Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in büyük katkıları ve siz değerli teşkilat üyelerimizin emeği var. İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek hem çalışmaları yerinde görmek hem de ilçe teşkilat üyeleri ile daha yakından görüşme, kaynaşma imkânı bulduk” dedi.

 

AK Parti olarak seçim sürecinde Şanlıurfa ve İlçeleri için taahhüt ettikleri “4 Yılda 400 proje” kitapçığındaki projelerin yapımı ve tamamlanması için 13 Haziran’da çalışmaların başlatıldığını belirten İl Başkanı Av. Eğilmez; “AK Parti olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şanlıurfa Bakanımız Faruk Çelik’in büyük katkıları ve Milletvekillerimizin çalışmaları ile büyük hizmetler görecek” dedi.

 

Viranşehir ilçe Başkanı Celalettin Sayan ise; “Sayın Başkanımız Av. Yusuf Eğilmez başkanlığında yaptığımız toplantıya Viranşehir teşkilatı olarak hazır bulunduk. AK Parti bir ailedir. Biz de aile fertleriyiz. Viranşehir ilçesi olarak AK Partiye büyük destek verdik. Seçim sonucu bunun bir göstergesidir. Çalışmalarımız yekvücut olarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.