banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Eğilmez, Viranşehir İlçe Başkanları ile toplantı yaptı

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında İlçe Başkanları, İl Teşkilat Başkanı katıldı.

İlçe Başkanlarına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan; “İlçe Başkanları toplantımızı ilk kez olarak Viranşehir’de düzenliyoruz. Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilat olarak bu tür toplantılarla güçlenerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.


Viranşehir İlçe Başkanlığında bir araya gelen içe toplantılarında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ay İlçe Başkanları Toplantımızı İl Başkanlığımızda düzenliyorduk. Bugün Viranşehir ilçemizde toplandık. Bildiğiniz gibi her AK Belediye Başkanları olarak bir ilçemizde Belediye Başkanları toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan böyle İlçe Başkanlarımızla aynı şekilde ay da bir ilçemizde toplantımızı gerçekleştireceğiz. İlk toplantımızı da Viranşehir’de gerçekleştirdik. Ev sahipliğinden dolayı Viranşehir İlçe Başkanımız Celalettin Sayan’a teşekkür ediyoruz. İl ve İlçe teşkilat sorunlarımızı ve yapılanları görüştük. İstişare edip bilgi alış verişinde bulunduk" dedi


Toplantıdan sonra AK Partili İlçe Başkanları, Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan’ın Başkanlar onuruna verdiği yemeğe geçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.