banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Eğilmez ve Belediye Başkanlarından Bozova’ya ziyaret
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ve AK Parti İl Başkan Yardımcılar Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat M. Uryan Arusoğlu, Cemil Çadak, Sedat Dülger’den oluşan heyet Bozova İlçe Binasına geçerek İlçe Başkanı Mustafa Yaşar ve Bozova İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek başarılar dilediler.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar; “AK Parti İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımız ilçe başkanlığımızı ziyaret ettiler. Çok memnun olduk ve onurlandık. Gücümüze güç kattılar. Kongremizden sonra yeni parti binamızı açtık. Yeni yerimizde Başkanlarımızı ağırladık. Bu tür ziyaretler biz teşkilata güç veriyorlar. Bu tür ziyaretlerin ay da bir olması teşkilatları daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu bağlamda Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımız ve İl Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.



Teşkilatların önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Belediye Başkanlarımızla birlikte Bozova Teşkilatımızı ziyaret ettik. Kongreden sonra hem yenilenen teşkilatımızı ziyaret ettik. Hemde yeni ilçe binasının hayırlı olmasını diledik. AK Parti büyük bir ailedir. Aile bireyleri olarak birbirimizle iletişimimizi daima güçlü tutuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.