banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eğilmez, Urfalıları Erdoğan'ın Mitingi'ne Davet Etti-VİDEO

Av. Yusuf Eğilmez Şanlıurfa İl Başkanlık Binasında düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi; “Bildiğiniz gibi Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmıştı. Bu kapsamda 13 Temmuz Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanı adayımız ilimizde olacak. Pazar günü saat 17:30’da Şanlıurfalılarla buluşacak. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz. Yine aynı gün Rabia meydanında Büyükşehir, Haliliye Eyyübiye ve Karaköprü Belediyelerinin ortaklaşa düzenleyeceği İftar programına katılacak. Başbakanımız Rabia Meydanında vatandaşlarla iftar yapacak”

Genel Başkanımızın cumhurbaşkanı adayı olması Türkiyemiz için, bizim ve teşkilatlarımız için çok önemli olduğunu söyleyen Eğilmez; “Bizde bu önemli günde tüm hemşerilerimizi tüm partililerimizi ve tüm Erdoğan sevdalılarını topçu meydanına bekliyoruz. İl Başkanlığı olarak, kadın kolları, gençlik kolları olarak miting çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerimize mitingin en güzel şekilde geçmesi için tüm olanaklarımızla çalışacağız” dedi.

“RAMAZAN PROGRAMLARIMIZI MEDYAYA YANSITMIYORUZ”
Ramazan’da İl Başkanlığı olarak ailelerle beraber iftarlara katıldıklarını söyleyen Av. Yusuf Eğilmez;
“Belediyelerimizin Ramazan programları devam ediyor. Bizde her sene olduğu gibi bu Ramazanda da ailelerimizle birlikte halkımızla iftarlara katılıyoruz. Tabi, biz bunların basına yansıtılmasını da istemiyoruz. Ramazanla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz” Dedi.

ELEKTRİKTE PROVAKASYONLAR VAR!
Elektrik kesintilerinin önlenmesi için Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekilleriyle beraber yoğun bir şekilde çaba sarf ettiklerini söyleyen İl Başkanı Eğilmez; “Elektrik kesintileri ile ilgili halkımızdan yoğun tepkiler geliyor. Şunu söyleyeyim, biz bakanımızla, milletvekillerimizle sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Bizde elektrik kesintileri konusunda muzdaripiz. En son DEDAŞ’la Sayın Bakanımızın yaptığı görüşmelerde Sahur’da ve İftarda kesinlikle kesinti olmayacak. Ama 12:00 ile 14:00 saatleri arasında kesintiler devam edecek. Biliyorsunuz hem sulama dönemidir. Hem de ramazan orucu olduğundan klimaların yoğun çalıştığı bir zamandır. Alt yapı bunu kaldıramıyor. Dalgalanmalar o kadar etkili ki Avrupa dahi etkileniyor. Çünkü elektrikte Avrupa ile entegre bir sistem var. Biz halkımızı anlıyoruz. Çünkü bizde bu memleketteyiz ve bizde bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Şunu da ifade edeyim ki elektrik kesintileri günde 4 saati geçemeyecek. Bu da aralıksız olmayacak. İki saati sabah iki saati akşam olmak üzere kesinti yapılacak. İftar ve Sahur saatlerinde arızalar dışında hiçbir kesinti olmayacak” dedi.

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarla İftar programına katıldıktan sonra Şanlıurfa’dan ayrılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.