banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Eğilmez; THY sorunları çözmek için Şanlıurfa’ya geliyor

İl Başkanlığında haftalık olağan basın toplantısını düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Terör devleti İsrail askerleri Mescidi Aksayı bastı. 1967 yılından buyana ilk kez İsrail askerleri bizim ilk kıblemiz olan mescidi postallarıyla çiğnedi. İsrail’i kınıyoruz. İnşallah bir an önce Müslümanların uyanışına vesile olur. Terörist devlet, katil İsrail bir daha bu tür hareketlerde bulunmaz. Şiddetle ve nefretle kınıyoruz” diyerek İslam dünyasının bilinçlenerek dünya barışına katkı sunacağına inandığı belirtti.

HAVA YOL ULAŞIMI İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI

Şanlıurfa’nın sorunlarını Bakan Faruk Çelik önderliğinde Ankara değil, yerinde çalışmalar yaparak çözdüklerini belirten İl Başkanı Eğilmez; “Bakanımız Faruk Çelik ve Türk Havayolları Yönetim Kurulu bu akşam ilimizde olacaklar. Burada THY Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirecek. Burada Şanlıurfa’mızın Hava Yolları ile olan sıkıntıları ele alınacak. Hem uçak seferleri sayısı hem de saatleri konusunda THY tarafından olumlu adımlar atılacağını bekliyoruz. İlimizin yaklaşık 3 aydır yaşamış olduğu sıkıntılar bu toplantı vesilesi ile giderilmiş olacak. İki sene önce de yine böyle sıkıntılı bir ortamda THY yönetimi bir toplantı Şanlıurfa’da düzenlemişti. Orada uçak seferleri artırılarak ve diğer özel hava yolları Şanlıurfa’ya yönlendirilerek sıkıntılar giderilmişti. Bu sıkıntılı ve zor dönemde THY Yönetim Kurulunu Şanlıurfa’ya getirdiği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞÖLEN HAVASINDA KONGRE

AK Parti olarak şölen havasında kongreye gittiklerini ifade eden Eğilmez; “Bizim kongre sürecimiz devam ediyor. Yarın ilk ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İlk olarak Birecik ve Halfeti kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Pazar günüde Akçakale ve Harran ilçelerimizi de kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kongrelerimize sayın vekillerimiz ve bizler teşkilat olarak katılacağız. Kongrelerimizi şölen havasında ve kardeşlik içerisinde geçmesi için tüm arkadaşlarımız ve partililerimizle görüşmelerimizi yapıyoruz. Genel Merkezimiz görüşmelerini yapıyor. Kongrelerimiz birlik ve kardeşlik kongreleridir” diyerek kardeşliğe vurgu yaptı.

Basın toplantısı gazetecilerin soruları ile sona erdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.