banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Eğilmez; STK’larla birlikte Şanlurfa’ya hizmet ediyoruz VİDEO

AK Parti STK Komisyonu çalışmaları çerçevesinde, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Emin Demirkol ve Haci Yaygın ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasını ve Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi ziyaret ettiler.

 

Sorunlarını direkt olarak AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’e aktardıklarını belirten Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mansur Özdemir; “AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi bizi ziyaret ettiler. Esnafımızın sorunlarını bizzat odamızı ziyaret ederek bizden dinlemesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bizim için bir onurdur. Kendilerini bizde ziyaret edeceğiz” dedi.

Buradan Evren Sanayide bulunan Evren Sanayi Sitesi Kooperatifine geçen AK Parti heyeti Başkan Mustaf Arslan ve yönetimi tarafından karşılandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan; “Şanlıurfa’nın temel sorunlarını ve esnafımızın sorunlarını arz etme noktasında güzel ve yerinde bir ziyaret oldu. AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi zaman zaman STK olarak bizleri ziyaret ediyorlar. Bu ziyaretlerin önümüzdeki süreçte Şanlıurfa’ya getirisi daha çok olacaktır. Bu vesile ile çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Esnaf temsilcilerini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Arkadaşlarla birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Buradan Evren sanayine geçerek Evren Sanayi esnafımızın sorunlarını Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimi ile konuştuk. Bu aynı zamanda nezaket ziyaretidir. Tüm Odalarımızla, derneklerimizle velhasıl STK temsilcilerimizle birlikte Şanlıurfamıza hizmete devam edeceğiz. Birlikte çözüm bulacağız” dedi.

www.balikligol.com

 

 

 

 

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.