banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Eğilmez; Sorunların Takipçisiyiz
Akziyaret (Cülmen)’den yaklaşık 40 kişilik bir grup AK Parti İl Başkanlığına gelerek AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ile bir süre görüşerek köylerindeki su, yol ve elektrik sorunlarını aktardılar.

 

Grup adına konuşan Mustafa Alagöz; “Akziyaret sakinleri olarak su, yol ve elektrik sorunumuz var. AK Parti İl Başkanından bize bu konularda yardımcı olunmasını istedik” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Akziyaret (Cülmen) köyünün yol, su ve elektrik sorunları var. Elektrik konusunda bu yıl yaklaşık 23 milyon TL’lik yatırımla büyük sorunlar ortadan kalkacak. Elektrik konusunda bir rahatlama olacak. Yol ve su konusunda da Akziyaret için yapılması gerekenleri yapacağız. Bu anlamda Akziyaret köyündeki sorunların takipçisi olacağız” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.