banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

EĞİLMEZ SEÇİM ÇALIŞMALARINI KIRSALDA SÜRDÜRÜYOR


Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, seçim bölgesi olan Karaköprü ilçesine bağlı Büyük Salkım, Küçük Salkım, Kuyucak, Göllü, Yedikuyu, Cemal, Şehzeliha ve bölucek Mahallelerini (Köy) ziyaret ederek AK Parti için destek talep etti.
Badıllı aşiretinden olan 8 köyü ziyaret ettiğini söyleyen Eğilmez; “Karaköprü İlçe Başkanı, Belediye Başkan Vekili İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle 8 köyü dolaştık. Gerçekten çok verimli bir çalışma oldu. Hep seçim çalışması yaptık. Hem de bölgede bulunan büyüklerimizin ellerini öptük. Hayır, dualarını aldık. ” dedi.
AK Parti Adayı Yusuf Eğilmez’e Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan vekili İsa Kızıldemir, Karaköprü İlçe Yönetimi ve Belediye meclis üyeleri eşlik ettiler..
Yusuf eğilmez ayrıca Üstat Bedüzzaman Hazretlerinin talebelerinden olan Rahmetli Abdulkadir Badıllı Abinin Ağabeyi Hc. Sabri Badıllı Amcayı ziyaret ederek hayır dualarını aldıktan sonra akşam saatlerine doğru Karaköprü İlçesindeki seçim çalışmalarına devam etmek üzere ilçeye döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.