banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Eğilmez, Şanlıurfa sorunlarını Ankara'da masaya yatırıyor

Ankara'da yapılacak olan yerel yönetimler toplantısı için Başkentte bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret ettiler. Gelecek hafta başında Şanlıurfa'ya gelmesi beklenilen Bakan Çelik'in yapacağı gezi ve temaslar başta olmak üzere, devam eden yatırımlar ve planlanan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. AK Parti İl Başkanı Eğilmez ve beraberinde ki heyet daha sonra Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'i de makamında ziyaret ettiler.

Ankara'da Şanlıurfa'nın sorunlarının ve yatırımlarının takipçisi olduklarını ifade eden il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa için çalışan ve gece-gündüz demeden hizmet eden bir kadro var. Tüm mesaimizi memleketimizin kalkınması için çabalıyoruz, bu hafta başına sayın Bakanımız Faruk Çelik iki gün Urfa'da bazı temaslarda bulunacak” dedi.

 

Başkan Eğilmez ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkadir Emin Önen ve Yahya Akman’da bir araya geldiler.

 

İl Başkanı Eğilmez ve beraberindeki heyet 30-31 Mart tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan yerel yönetimler toplantısına katılacaklar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.