banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Eğilmez; Saldırı vahşi bir cinayettir

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Gaziantep Karşıyaka Polis Merkezi yakınlarında patlayan bombanın, bayramı yasa çevirdiğini, 4'ü çocuk olmak üzere 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve bunun derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Başkan Eğilmez; “Bu saldırı vahşice işlenmiş bir cinayettir. Toplum cinayetidir. Gaziantep’teki o manzarayı herkes gördü. Yürekleri dağlatan bir manzaradır.  İnsanlar çoluk çocuk demeden katledildi. Bu acıyı tarif etmek mümkün değil” dedi.

 

Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Gaziantep’teki cenaze törenine katıldıklarını belirterek vahşi saldırı karşısında tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunu ifade etti. Başkan Eğilmez; “Bu cinayet hiçbir şekilde mazur görülemez. Herkesin lanetlemesi lazım. Birliğimize, huzuruma, kardeşliğimize yöneltilmiş vahşi bir eylemdir. Bu saldırı eylemin herkesi lanetleyip kınaması gerekir” dedi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.