banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Eğilmez, polis bayramını kutladı


Eğilmez, 10 Nisan 2011 Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümünü olduğunu, Türk polisinin huzuru tesis eden bir görev yaptığını unutmamak ve güvenimizin vazgeçilmez bir unsuru olduğunun bilinmesi gerektiğini belirtti.

Eğilmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Zaman mefhumu gözetmeksizin huzur ve güvenliğimizin sürekliliği için fedakârca çalışan, bu amaç için gerektiğinde canını vermekten çekinmeyen ve evlerimizde rahat etmemizi sağlayan tüm polislerimizi tebrik eder, polis teşkilatımızın kuruluşunun 166. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü personelinin ve tüm polis teşkilatımızın bu başarılarla daha nice yıldönümleri kutlamasını temenni ediyorum” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.