banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Eğilmez; OSB Elektrik fiyatları düşecek -VİDEO-

Şanlıurfa MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK PAeri İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i ziyaret ederek “Organize sanayinde kullanılan elektrik fiyatını” konuştular.

 

Ziyaretle ilgili olarak konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin; “MÜSİAD yönetim kurulu arkadaşlar olarak AK Parti İl Başkanını ziyaret ettik. Daha önce Yusuf Bey ve arkadaşlarıyla birlikte bizi ziyaret ettiler. Bizde hem ziyaret etmek hem de seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı kutladık. Bir Ş.Urfalı olarak tebrik ettik. AK Parti kurulduğu günden beri memlekete, Türkiye’ye büyük hizmetler yaptı. AK Partiyi Şanlıurfa’da temsil eden Sayın Yusuf Beye bu anlamda teşekkür ediyoruz. MÜSİAD olarak ülkeye hizmet eden herkesin yanındayız. Ayrıca Şanlıurfa’nın var olan sorunlarını istişare imkanı bulduk. ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin’in gündeme getirdiği Organize Sanayi Bölgesindeki elektrik sorununu da konuştuk. Çevre illerde bize oranla elektrik kullanımın daha ucuz olması, biz MÜSİAD olarak dezavantaj olarak görüyoruz. Bu konuda bakanlığın bir çalışması olduğunu ve bu konuda iyi sonuçlar çıkacağını belirttiler. Başkana ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise şöyle konuştu; “MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu arkadaşlar partimizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretten dolayı şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi MÜSİAD yıllarca iş dünyasında yararlı ve faydalı işler başarmışlar. Daha önce Abdurrahman beyin başkan seçilmesinden dolayı ziyaret ederek tebrik etmiştik. Bugün bize iadeyi ziyarette bulundular. Parti olarak iş dünyasına iş adamlarına çok önem vermekteyiz. Bu konuda ekonomik olarak partimizin politikaları ortadadır. Son dönemde dünya geliseşn olayları gözlemlediğinizde hükümetimizin politikalarının ne kadar tutarlı olduğu görülmektedir. Elektrik sorunu ile ilgili olarak seçimden hemen sonra sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanımız Faruk Çelik başkanlığında Şanlıurfalılardan oluşan bir heyetle Enerji Bakanlığında bir toplantı yaptılar. Orada elektrik sorunu ve çözüm yolları konuşuldu. Bunun yanında bir haksızlık olarak gördüğümüz Organize Sanayi Bölgesindeki elektrik fiyatlarından dolayı işadamlarımız yüzde 15 elektrik ücretini daha fazla ödemeleri noktasında da çalışmalar yapıldı. Enerji bakanlığı ise bu yanlışın düzelteceğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e iletmişti. İnşallah bu yanlışlık en kısa sürede giderilecek. ŞUTSO Başkanı daha önce bize bu konuyla alakalı olarak yazı gönderdi. Bizde hem Başbakanlığa hem de Bakanlığa ilettik. Ankara’ya gittiğimde de bizzat Bakanlıkla bu konu hakkında temaslarda bulunacağım. Bu hususta her zaman işadamlarımızın yanında olacağız. Sorunun giderilmesi için tüm gayretlerimizi göstereceğiz” dedi.

MÜSİAD heyeti ilgi ve alakalarından dolayı AK Parti İl Başkanına teşekkür ederek ayrıldılar.

 www.balikligol.com

 

VİDEO

 


Abdurrahman Yetkin ve Yusuf Eğilmez açıklama balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.