banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Eğilmez; İz bırakan lideri kaybettik

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; 54. hükümet Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez mesajında şunları söyledi:

 

Saadet Partisi Genel Başkanı, Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlarımızdan Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Hakkın Rahmetine yürüdüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Bugün Türkiye'ye çok önemli hizmetleri geçmiş, Türk siyasi yaşamına önemli katkıları olmuş, önemli kadrolar yetiştirmiş büyük bir insan artık aramızda değil. Türkiye çok büyük bir devlet adamını, yakın siyasi ve demokrasi tarihine büyük katkılarda bulunan bir şahsiyetini, bilim adamını kaybetti. Hem ülkemizde hem İslâm dünyasında hem uluslararası alanda yaptığı hizmetlerle, getirdiği yaklaşımlarla önemli etkilerde bulunmuş, büyük bir miras bırakmış liderdi. Ömrü boyunca milletimizin ve devletimizin kalkınması, bu kalkınma hamlesinin milli ve manevi değerlerimizle birleştirerek hedefine varmasını siyasetinin ve hayatının gayesi olarak gören Prof. Dr. Sayın Necmettin Erbakan hocamızın vefatı milletimizi derinden üzmüş ve siyasi fikri hayatımız açısından büyük bir kayıp olmuştur.

 

Bu duygu ve düşünceler içinde, başta ailesi olmak üzere, Saadet Partisi camiasına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyor, şahsım ve AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı adına merhuma Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.