banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eğilmez, İlçe Başkanları ile toplantı yaptı
Toplantıya, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcıları, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Yavuz, Genel Sekreter Fatih Yıldız, İl Yönetiminden Nusret Urmak, İlçe başkanları, İlçe teşkilat başkanları ve İl Yönetimi İlçe koordinatörleri hazır bulundu.



İlçe Başkanları ile ilçelerin sorunlarını konuştuklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, "Her ay danışma meclisi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde de danışma meclisi toplantısı gerçekleştiriyoruz. İl yönetiminden koordinatör arkadaşlarımız katılıyor. Bunların yanı sıra ilçelerimizin sorunlarını da konuştuk. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi. Toplantı yaklaşık üç saat sürdü.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.