banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Eğilmez İddiaları Sert bir dille yalanladı

Görevde bulunduğu 3 buçuk yıllık süre içerisinde boğazımdan haram hiçbir şeyin geçmediğini belirterek, “Biz bugüne kadar başımızı öne eğecek hiçbir davranışta bulunmadık, bulunmayacağız da. Bu iddialarla ilgili yargı yoluna gideceğim” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, bugün partinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek, özellikle kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Eğilmez, bugünden itibaren seçim çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdüreceklerini kaydetti.

Belediye meclis üyesi aday listesi açıklandıktan sonra üzücü bir olay yaşadıklarını belirten Eğilmez, “Şanlıurfa Milletvekilimiz Yahya Akman’ın ağabeyi silahlı bir saldırıya uğradı, ağır yaralandı ve şuanda da Ankara’da yoğun bakımda bulunuyor. Öncelikle bu saldırıyı öncelikle şiddetle kınıyorum. Siyasette bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Burada kaba kuvvetle kendisini ifade etmeye çalışan insanların da biran önce siyasetten arınması temennisinde bulunuyorum.  Ben bir kez daha Sayın Vekilimize ve ailesine geçmiş olsu dileklerimi iletiyorum” dedi.



“Belediye meclisi için Bin kişi müracaat etti”

Eğilmez, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hızla yaklaşmakta olduklarını vurgulayarak, “Biz AK Parti olarak önce belediye başkan adaylarımızı belirledik, akabinde çok yoğun geçen bir süreçten sonra belediye meclis üyesi adaylarımızı da belirledik ve bu listeleri İl seçim kurulu ile ilçe seçim kurullarına bildirdik. Bu listede yer alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bu listelere giremeyen aday aday arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyeliği için resmi olarak yaklaşık Bin civarında başvuru olmuştu.  Bu talepler arasında belediye meclis üyesi adaylarını seçmek gerçekten çok zordu. Burada birbirinden çok değerli insanlar vardı, kendi alanlarında deneyimli insanlar vardı, birçok aday adayımız vardı” diye ifade etti.

“Bugünden itibaren sahaya ineceğiz, zaten sahadayız ama bugünden itibaren bizde sahalara ineceğiz” diyen Eğilmez, açıklamasında şunları kaydetti;

“Sayın Bakanımız inşallah haftaya ilimizde olacak, vekillerimiz Meclis tatile girdikten sonra ilimizde olacaklar. Hep birlikte biz yine AK Parti’nin Şanlıurfa’da en iyi yüksek oyu alması için gayret edeceğiz, gayret göstereceğiz.



“Bir lira bile hiçbir Allah’ın kulundan almış değilim”

Bu arada listeye giremeyen bir kısım arkadaşlarım bazı karalamaları, bazı iftiraları oldu. Bu yapılanların hepsi iftiradır. Ben bugüne kadar 3 yıldan fazla bir süredir AK Parti’nin il başkanıyım, beni il başkanlığım süresince hiçbir lira hiçbir Allah’ın kulundan almış değilim, almam. Ama insanlar Allah’tan korkmadan, kuldan utanmadan çok aşık şekilde iftiralar atıyorlar. Biz bunlarla ilgili hukuki mücadelemizi vereceğiz. Biz bugüne kadar başımızı öne eğecek hiçbir davranışta bulunmadık, bulunmayacağız da. Biz bu makamda bekçiyiz, bu makamın gereği neyse bunu yapacağız. Bunu yaptığımız için birileri rahatsız olacak, birileri çamur atacak atsın ama biz bildiğimiz doğru yoldan sağmayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.