banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Eğilmez, Hilvan'da kimlere teşekkür etti
Divana Mehmet Özyavuz, Halaf Yıldız ve Süleyman Elgün’ün seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.



Danışma Meclisi Toplantısına Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Konuklu Belediyesine Belediye Başkanı Halef Yıldız, Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülhani Alkış, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Nihat Kılıç, İsa Kızıldemir, Nusret Urmak, İl Yönetiminden Süleyman Elgün, Cemil Çadak, Fatih Kahya, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.



Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme; “Siyaset iki türlü yapılır. Birisi masa başında diğeri saha da yapılır. Biz sahada yapıyoruz. AK Partinin çalışmalarını kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise Hilvan’ın en büyük sorunun su olduğunu belirterek; “Su sorunumuzu çözdük. 28 km tesislerimizi yeniledik. Hoşin’de kurulan arıtma tesisi ile 14 kilometreden Hilvan’a su gelecek. Hilvan’a su getirirken, 11 köy ve 4 mezra’ya da su verilecek” diyerek İçme suyunu temin edilen Hilvan’ın yeni isteği ise tarımsal sulamayı getirmek olduğunu vurguladı.



Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise danışma meclisi toplantıların önemine ve kimlerin katılacağına değinerek; “Danışma meclisi toplantıları bizim için çok önemlidir. Başbakanımız her ay il başkanları toplantısı düzenleyerek teşkilatlanmanın önemine dikkat çeker. Danışma Meclisi toplantılarımızda eksikliklerimizi ve yapmamız gerekenleri istişare ediyoruz. Bu ayda neler yapacağız. Ramazan ayı programımız düzenleyeceğiz. Ramazan’dan sonra Bayram programımızı hazırlayacağız” dedi.



İl Kongresine katılımlarından dolayı Hilvanlılara teşekkür eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “3 Haziran’da GAP Arena Stadyumunda, Başbakanımızın deyimi ile muhteşem bir şekilde gerçekleştirdik. Stada 50 bin kişi ile kongreye gideceğiz dedik. Bazı mahfiller bunu engellemek için ‘Başbakan Şanlıurfa kongresine gelmeyecek’ diye dedikodu yaptılar. Ama halk buna inanmadı ve stadyumu tıklım tıklım doldurdular. Hilvan’dan gelerek statta Başbakanı sonuna kadar dinleyen sizlere teşekkür ediyorum” diyerek partililere danışma meclisi toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.