banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Eğilmez; Halkımızın Ak Parti’ye olan sevgilerine şahit oldum

Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, seçim kampanyası süresince seçim bölgesi olan Karaköprü ilçesine bağlı tüm köyleri dolaşarak kırsal bölgelere AK davayı anlattı. Dua ve destek talebinde bulundu.

Seçim sürecinde son olarak kırsal Beyazpınar, Akçahisar, Buğdayhöyük ve Güngören’i ziyaret eden Yusuf Eğilmez, Böylece Karaköprü İlçesine bağlı kırsal mahalle ziyaretlerini tamamladı.

Gezdiğimiz her yerde halkımızın AK Parti’ye olan sevgisine şahit olduklarını söyleyen Yusuf Eğilmez; “Son geldiğimiz bu köylerle kırsal ziyaretlerimizi tamamladık. Seçim bölgem olan Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde hem merkezde hem de kırsalda seçim çalışmalarını yaptık. Yapıyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Hasbıhal ediyoruz. Seçim çalışmaları sürecinde halkımızın AK Parti’ye olan sevgilerine şahit oldum. Halkımızın bu sevgisi de bizi motive ediyor” dedi

AK Parti Adayı Yusuf Eğilmez’e Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy,  Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Karaköprü İlçe Yönetimi ve Belediye meclis üyeleri eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.