banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Eğilmez, gazeteciler gününü kutladı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, kutlama mesajı yayınladı.

 

Gazetecileri, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynadığını belirten Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Gazetecililerin daha demokratik, özgür ve habercilik yapma gayreti, Türkiye’nin normalleşmesine büyük katkılar sunacaklar.  Bu nedenle güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin yerleşmesini sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle basın-yayın (Yerel gazete, dergi, radyo, internet habercileri, televizyonların ve ulusal medya ve ajans temsilcileri) organlarımızın tüm çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.