banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

EĞİLMEZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, seçim bölgesi olan Karaköprü ilçesinde bulunan esnafları ziyaret ederek esnafla hasbıhal etti.
İlçe’de bulunan esnafları ziyaret eden Yusuf Eğilmez, Esnafın sorunlarını anında yetkililere ulaştırarak çözüm konusunda ön ayak oldu.
Seçim çalışmalarında destek ve dualarını talep etmek üzere esnafı ziyaret ettiğini dile getiren Eğilmez; “Tabi, Esnafımızı ziyaret ederken bazı esnafımızın küçük sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Bize aktardıkları sorunları anında yetkili mercilere ileterek sorunların çözülmesine yardımcı oluyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi de bu anlamda önemli buluyorum. Esnafımızla her konuda hasbıhal ediyoruz” dedi.
AK Parti Adayı Yusuf Eğilmez’e Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Karaköprü İlçe Yönetiminden Halil Özbek, Ali Atlas, Bakır Kama, Hüseyin Paf Belediye meclis üyesi Bekir Sıtkı Akyol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş eşlik ettiler..
Yusuf eğilmez ve çalışma ekibinin Sabah erken başlayan Esnaf ziyaretleri akşam saatlerine kadar sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.