banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Eğilmez; Erdoğan Şanlıurfa, Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale’ye geliyor

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru ve Mali İşlerden Sorumlu Başkanı Halit Taşdönderen’le birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya yapacağı ziyarete ilişkin basın açıklaması yaptı.

Hummalı bir çalışmanın içinde olduklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 29-30 Aralık Cumartesi ve Pazar günü Şanlıurfa’da olacak. Abide Kavşağı açılışını gerçekleştirecek. İl Danışma Meclisi Toplantımıza katılacak. Sayın Başbakanımız daha sonra Viranşehir’de açılışlara katılacak. Buradan Ceylanpınar ilçemize geçip halka hitap edecek. Buradan Akçakale’ye geçip halka hitap edecek ardından Çadırkenti ziyaret edecek. Bizde teşkilat olarak bir haftadan beri hummalı bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Dün Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla, Yürütme ve Yönetim Kurulumuzla uzun toplantılar yaptık. Bu toplantılarda görev dağılımı yaptık. Sayın Başbakanımız Şanlıurfa’yı seviyor.

Urfalılar da Başbakanımızı seviyor. Başbakanımızın açılışını yapacağı Abide Kavşağı iççin tüm Şanlıurfalıları Cumartesi günü saat 12:00’de Abide Kavşağına bekliyoruz. Pazar günü ise saat 11:00’de Viranşehir’de açılışlar yapacak. Burada tüm Şanlıurfalıları, Sivereklileri, Viranşehirlileri bekliyoruz. Program netleştikçe detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.