banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Eğilmez; engelsiz günlere doğru VİDEO

AK Parti İl Başkanlığına SSPE Derneği, Ortopedik Engelliler, Bedensel Engelliler ve Engelli Basketbol takımı üyeleri gelerek 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladılar.

 

Engelli heyetini İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Meclis Üyeleri Grup Başkanı Adil Saraç, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve partililer karşıladı.

 

Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesile ile bir araya geldik. Bugün bizi ziyarete gelen engelli dernek başkanlarına ve diğer kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyorum inşallah birlikte engelsiz günlere ulaşırız” dedi

 

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık; “AK Parti geldiği günden beri özelikle engellilere hizmet ediyor. Başta AK Parti İl Başkanı olmak üzere tüm AK Partili yöneticiler engellilerin sorunlarıyla ilgileniyorlar. Sorunlarımız yüzde yüz çözülmese de yüzde doksan çözülüyor. Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyelerimiz de sorunlarımızın çözümünde büyük sorumluluk alıyorlar. İl Genel Meclisi projemizi kabul ederek engellilerimizi Ankara ve Çanakale şehitliğine gönderdik. Bu projeyi kabul ettikleri için İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günümüzde bizleri partide kabule den İl Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübünün Başkanı Serdar Yıldırım; “AK Parti yöneticileri zaman zaman bizi ziyaret ederler. 3 Aralık Engelliler gününde biz ziyaret etmek istedik. Bizi çok sıcak karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kadın Kolları Koltuğuna oturan engelli Kezban Bengi ise; “Şanlıurfa’nın mimarisi olarak engellilere yönelik daha çok çalışma yapması lazım. Kaldırımlarda biraz düzenlemeler yapılmış, ancak gezi ve dinlenme alanlarının engelliler için daha da genişletilmesi lazım” dedi.

 

Koltuğunu bir günlüğüne Kezban Bengi’ye devreden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise; “AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi olarak sadece bugün değil, her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Elimizden gelen tüm imkanlar dahilinde yürekten çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

Daha sonra günün anısına engelliler heyeti, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e, Belediye Meclis Üyeleri Grup Başkanı Adil Saraç’a, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’a ve  Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert’e plaket takdim ettiler.

 

AK Partililer ile engelliler günün anısına verilen yemekle program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.