banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eğilmez; Elektrik sorunu çözülecek

Son günlerde sıkça kesilen elektrik konusunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Havaların aşırı derecede ısınmasıyla birlikte elektrik sorunu ilimizde sıkça gündeme geliyor. Bu anlamda şehir merkezi ve dışarıdan bizi arayan oluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı açıklamada ‘Türkiye elektrik tüketim rekoru kırdı’ dedi.  Havaların çok sıcak olmasından dolayı elektriğe aşırı yüklenme oluyor. Parti olarak, hükümet olarak bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Son bir yılda ilimizde elektriğe yapılan yatırım,  geçmişteki en az 5 yıla eşdeğer yatırım oldu. Ancak sıkıntı tam olarak çözülemedi. Vatandaş haklıdır. Özelikle Ramazan ayında elektrik sorunun olması istenmeyen bir durumdur. Milletvekillerimizin çoğu Şanlıurfa’dalar ve basına kapalı bir şekilde iftarları fakir ailelerle açıyorlar. Sayın Bakanımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekillerimizle görüşüyoruz. Sorunun ortadan kalkması için kısa vadeli alternatif çözümler üretiliyor. İnşallah bu konuda kısa sürede sorun çözülür” dedi.

 

FARUK ÇELİK RAMAZAN’DA ŞANLIURFA’YA GELECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yoğun gündemden dolayı Şanlıurfa’ya planlanan tarihte gelemediğini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın bakanımız Ankara’da çok hareketli günler yaşıyor. Özelikle gündemde Suriye olayları var. Bundan dolayı belirtilen tarihte sayın bakanımız Şanlıurfa’ya gelemiyor. Ancak Ramazan ayı içerinden Şanlıurfa’ya gelecek” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.