banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eğilmez Ankara'ya gidiyor

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanları ile bir toplantı düzenleyerek, Bakan Veysel Eroğlu’nun Şanlıurfa’ya gelişi ve çalışmalar hakkında kararlar aldılar.

İl Başkanlığına seçilen Av. Yusuf Eğilmez bir taraftan da tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Toplantı öncesi Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan İl Binasına gelerek Başkan Av. Eğilmez’i görevinden dolayı kutladı başarı dileklerini iletti.

Şanlıurfalılar başkan Av. Eğilmez’i tebrik etmek için il binasına gelemeye devam ederken parti çalışmaları hızla devam ediyor.

İl Binasında Başkan Av. Yusuf Eğilmez başkanlığında düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe başkanlarımızla DSİ’nin yaptırdığı tesislerin açılışı ve bir dizi temaslar yapmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek olan Çevre ve Orman Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’nun gelişini, partimize yapılan üye kayıtları ve Sandık Yönetim Kurulların oluşturmak için yapılacakları kararlaştırdık” dedi.

Teşkilat toplantısına katılmak için Ankara’ya gidecek olan Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Ankara AK Parti Genel Merkezinde teşkilat toplantımız var. Bunun için Ankara’da olacağım. Sayın bakanımız Veysel Eroğlu’nun Şanlıurfa’daki programına katılamayacağım. Bundan dolayı Siyasi ve hukuki işler Başkanımız Erkan Sözen partiyi temsil edecek” dedi.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen, teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir ve Seçim işleri başkanı Mustafa Yavuz hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ankara’daki 3 günlük toplantının ardından Pazartesi günü Şanlıurfa’ya dönecek.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.