banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Eğilmez; Abide Kavşağı Aralıkta Hizmete açılıyor VİDEO

İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuz, İl Yönetiminden Müslüm Yanmaz ve Süleyman Hışmanoğlu ile birlikte Abide Kavşağında incelemelerde bulunan Başkan Av. Yusuf Eğilmez, kavşak çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Kavşağın yakında tam hizmete gireceğini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti İl Başkanlığı Yatırımları Takip Komisyonu Başkanı Müslüm Yanmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla beraber Abide Kavşağında incelemelerde bulunduk. Burada yüklenici firma çalışmalarla ilgili bize bilgi verdi. Şimdiye kadar yüklenici firma trafiği aksatmadan çok güzel çalışmalar yaptı. Aralık ayında Abide Kavşağı tüm işlemleri bitmiş olarak hizmete gireceğini söylediler. Bu çalışmalar vesilesi ile Şanlıurfa’nın firması olan yüklenici firmaya teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞBAKAN ABİDE KAVŞAĞINI AÇABİLİR

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya yapılması planlanan ziyaretle ilgili bilgi veren Eğilmez sözlerini şöyle sürdürdü; Aralık ayının 15’inde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği programlanıyor. Abide Kavşağını da sayın Başbakanımızın eli ile açmayı planlıyoruz. Bununla ilgili tabi daha net bir program yok. Ama buradaki arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre kavşak Aralık ayının sonlarına doğru hizmete açılacaktır” dedi.

Yüklenici firma şefi Serdar Arıcı ise; “Aralık ayının sonlarına doğru kavşak hizmete girer. Tugay’ın içinden gelen yolu açacağız. 15 günlük çevre düzenleme işi var. Bunları bitirdikten sonra kavşağı teslim edeceğiz” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.