banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Eğilmez; 8. Bölge toplantımız başarıyla sonuçlandı FOTOĞRAFLI

Toplantıya Bakan Egemen Bağış, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milletvekilleri Vecdi Gönül, Şamil Tayyar, Prof. Dr. Naci Bostancıoğlu, Cuma İçten, Mehmet Akyürek, Dr. Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Dr. Halil Özcan, Abdülkadir Emin Önen, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkanları ve Bölge İl Siyasi  ve Hukuki İşler Başkanları ve Şanlıurfa Teşkilat Üyeleri katıldı.

 

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında Otel El Ruha’da gün boyu süren AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları 8. Bölge Eğitim ve Değerlendirme toplantısına Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yanı sıra  Milletvekilleri, Şanlıurfa, Tunceli, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin il ve ilçelerinin; ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Panel şeklinde süren toplantıda Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış “Hükümetin İcraatları” konusunda bir konuşma yaptı. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Darbeler ve Demokrasi “ konusunu, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay “Türk Dış Politikasında Yeni Dinamikler” konusunu, Milli Savunma eski bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül katılımcılara “Dışa Bağımlılıktan Kurtuluş Yolunda Savunma Sanayi” konusunu katılımcılara anlattılar.

 

Toplantının ardından AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, toplantı ile ilgili genel değerlendirmede bulundu.

 

Toplantınyı peygamberler şehrinde yaptıklarından dolayı ve teşkilat çalışmalarını değerlendirdikleri için memnuniyetini dile getirerek Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teşekkür etti.

 

Toplantının AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarının bölge toplantısı olduğuna dikkat çeken Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Genel Başkan Yardımcımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin katılımı ile gün boyu süren teşkilat çalışması oldu. Toplantımız çok verimli geçti. AK Parti olarak sahada çalışıyoruz. Ankara’da oturup karar veren bir parti değiliz. Türkiye’nin her köşesine uzanıp halkla birebir iletişim kuran bir partiyiz. Şanlıurfa’da AK Parti kurmayların katılımı ile gerçekleştirilen bu bölge toplantımızda teşkilat çalışmalarımızı yeniden gözden geçirdik, yeniden motive olduk. Toplantıdan sonra Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin, Bakanımız Egemen Bağış ve Milletvekillerimiz ile birlikte esnaf gezisine katıldık. Balıklıgöl Platosundaki Kutlu Doğum Etkinliklerine katıldık. Halkımızın yoğun ilgisi oldu. Çalışmalarımız başarı ile sonuçlandı. Bölge illerden gelen misafirlerimize ve yoğun katılım gösteren Şanlıurfa Teşkilat Üyelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.