banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Egemen Bağış; Biz CHP liderinden razıyız! VİDEO

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 8'inci Bölge Toplantısı Şanlıurfa'da düzenlendi. El Ruha Otel'de yapılan toplantıya; Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Türkiye’nin AK Parti hükümetleri sayesinde gelinen noktayı aktaran Bakan Bağış; “Terör belası olamasaydı şuan belki de hedeflediğimiz 2023 hedeflerini yakalamış olurduk. Ama inşallah biz bu beladan kurtuluyoruz. Çok can bedel ödedi. Biz ülkemiz için çaba gösterirken ya muhalefet?

 

CHP’nin bir Genel Başkanları vardı, bundan iyisi olamaz herhalde diye Sayın Deniz Baykal’ı severdik. Ancak o gitti. Bülent Arınç beyin tabiri ile Allah verdikçe veriyor. Onun yerine Merdivene ter binen, Oy kullanamayan, Kağıttepe’ye giden, gittiği ülkeleri karıştıran Kemal Kılıçdaroğlu geldi. CHP liderini biz seviyoruz. Allah CHP’lilerin başlarından eksik etmesin, biz ondan razıyız, CHP'liler de ondan razı olsun. Bir de çözüm sürecine karşı çıkan ve Akil İnsanları hedef gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum; Akil İnsanların burnu kanarsa sorumlusu sensin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.