banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Egemen Bağış Balıklıgöl'de

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış dün akşam 19: 45'te uçakla Şanlıurfa'ya gelen Bağış; Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Balıklıgöl'ü gezdikten sonra Halil İbrahim Cami (Dergâh)'a geçti. Hz. İbrahim (as)'ın doğduğu mağarayı ziyaret eden Bağış; şifalı sudan içti ve görevliden makam ile ilgili bilgi aldı. Bakan Bağış; Dergâh Camii çıkışında vatandaşlarla kısa süreli sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dergâhtan ayrılan Bakan Bağış, bir konuk evinde sıra gecesine katıldıktan sonra geceyi Polis Evinde dinlenerek geçirdi.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kahramanmaraş Valiliği'nin başlattığı "Hizmette Yarışıyoruz–2" hibe programı imza törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere sabah saatlerinde helikopterle Şanlıurfa'dan ayrılarak Kahramanmaraş'a geçti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.