banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Düzme, Hilvan'da teşkilat tarafından karşılandı VİDEO
Uzun zamandan beridir başkanlık yarışında olan siyasilerin maratonu nihayet bitti. Boşalacak koltuğa oturmak için birbirleriyle yarışan siyasiler Hilvan AK Parti ilçe başkanı seçilmek için başvuruda bulunmuşlardı.



Başkan seçilmek için 21 kişi başkan adayı olarak başvuruda bulunmuştu. Yapılan başvuruları değerlendirmek üzere adaylarla mülakat düzenlenmişti. Yapılan mülakatın ardından ön değerlendirmeler yapıldı ve bunun sonucunda aday olan 21 kişiden 7’si Ankara AK Parti Genel merkezine gitti. Önceki gün yapılan son değerlendirmeler sonucunda geriye kalan 7 adaydan Hanefi Düzme finale kalarak Hilvan AK Parti ilçe başkanlığına seçildi.



Başkanlığı kesinleşen Düzme, aynı gün hareket ettiği Hilvan’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Kendisini alkışlarla karşılayan yeni başkan Hanefi Düzme arkadaşlarına teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı.



Düzme konuşmasında “ Değerli Hilvanlı kardeşlerim, partimizin ilçe teşkilatına yeni başkan olarak seçildim. İnşallah kucaklayıcı olacağız.  Partimizin mizacı gereği aile particiliği değil halkla bütünleşmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bütün Hilvanlı kardeşlerimin hizmetkârıyım.  Bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Mustafa Ufak / www.balikligol.com



Hilvan Yeni Başkan ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.