banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Düşünürden Hilvanlılara teşekkür ziyaretti

AK Parti Hilvan teşkilatı toplantısına Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatı katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; “Referandumda Hilvanlı kardeşlerimiz demokrasiye sahip çıktılar. Türkiye’nin gelişimine yeni bir kapı açılmasına vesile olan Anayasa Değişikliği Paketine yüksek oranda Evet demekle darbeciliğe karşı çıktıklarını gösterdiler. Bu anlamda Hilvanlılara ve Hilvan AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkan ise başta İl Başkanımıza ve tüm yönetime teşekkür ediyoruz” dedi.

Hilvan İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile birlikte İl Başkan Yardımcıları Veysel Polat, Ömer Faruk Gürkan, Fevzi Demirkol, İsa Kızıldemir, Mehmet Canpolat ve yönetimden İsmail Güneş, Mehmet Büyükfırat, Yusuf Mert, Ahmet Çiftçi ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ katıldılar.

Hilvan’ın sorunlarını not alan Av. Ahmet Düşünür toplantıdan sonra Şanlıurfa’ya döndü.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.