banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Düşünürden bayram mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür Kurban Bayram’ından dolayı Şanlıurfalıların Bayramını kutladı ve Bayramın ikinci günü (Çarşamba) AK Parti İl Başkanlığında yapılacak olan bayramlaşmaya Şanlıurfalıları davet etti.

 

Başkan Av. Ahmet Düşünür Bayramlar, dostluk, kardeşlik, paylaşma gibi insanı duyguların zirve yaptığı huzur ortamlarıdır” dedi.

Av. Düşünür; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak Kurban Bayramı’nın manevi ikliminin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kuvvetlendirmesi dileğiyle, tüm Şanlıurfalıların ve aziz milletimizin bayramını kutluyor, bundan sonra kardeşçe, daha bereketli, daha mutlu ve huzurlu bayramları hep birlikte yaşamayı temenni ediyoruz.” Dedi.

 Başkan Av. Ahmet Düşünür, Bayramın ikinci günü (Çarşamba) günü AK Parti İl Başkanlığında Saat 10: 00 ile 12: 00 arasında bayramlaşma töreni yapılacağını ve tüm Şanlıurfalıların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

  www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.