banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Düşman çatlattılar

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Av. M. Uryan Arusoğlu ve Ahmet Arusoğlu kardeşler, çocukları Abdurrahman, Mustafa Murat, Mustafa ve Muhammed’in sünnet merasiminde AK Parti Başkan adayları bir araya gelerek düşman çatlattılar.

AK Parti İl Başkanlığından istifa eden Av. Ahmet Düşünür’den sonra vekil olarak Başkanlık yapan Av. Yusuf Eğilmez Başkan adayı olan Ecz. Müslüm İncebıyık ve İşadamı Ömer Faruk Gürkan aynı masayı paylaştılar.

Birlikte yemek yiyen başkan adayları AK Parti il başkanlığı için dedikodu yapanlara nazire yaparmışçasına birlikte Arusoğluların mutlu gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Başkan adayların masasında İL Başşkan Yardımcıları Halit Taşdönderen, Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Mustafa Tuz, Mehmet Büyükfırat, Nusret Irmak ve Eski başkan yardımcısı Veysel Polat oturdular.

Bu arada hafta bu hafta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan üç başkan adayından birini atayacağı belirtiliyor

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.