banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Dündar'dan AKP'ye rövanş mesajı
Milliyet gazetesi yazarı Can Dündar, 3. Yargı Paketi çerçevesinde başlayan tahliyeleri değerlendirdiği yazısında AK Parti'yi üstü kapalı bir şekilde tehdit etti.
ÖYM'lerin kaldırılması öncesi ortaya çıkan ve 'Çocuklarına varana kadar hesap soracağız' şeklindeki intikam yeminlerinin edildiği ses kasetlerini akıllara getiren yazısında Can Dündar, "İktidar, sık sık sallanır ve sarsıntıda suçlu ile güçlü hızla yer değiştirir. Bir gün içinde eski güçlüler suçlu, eski suçlular güçlü oluverir." diyerek, AK Parti'ye üstü kapalı mesaj verdi.
"Suçlular ve güçlüler" başlıklı yazısında Dündar, "İktidar, sık sık sallanır ve sarsıntıda suçlu ile güçlü hızla yer değiştirir.
Bir gün içinde eski güçlüler suçlu, eski suçlular güçlü oluverir. Adaletsiz ülkelerde güçlüler bunu bildiği için hep tedirgindir; “suçlular” ise “Gün gelir, devran döner” güveni içinde hep ümitvar..." ifadesini kullandı.
KAZIM KARABEKİR İDAMLA YARGILANMIŞTI
Yazısında Kazım Karabekir örneğini de veren Can Dündar, "Kazım Karabekir’i düşünün: Şark Cephesi komutanlığından 3 sene sonra idamlık sanık olmuştur." diyerek, güçlülerin suçlu hale geldiğine dikkat çekerek, AK Partililere üstü kapalı mesaj verdi.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.