banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

DSP li Hasan Erçelebi, en az 60 milletvekili çıkaracağız

DSP hiç olmadığı kadar iddialı konuştu. DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebiye göre  çıkaracakları en az 60 milletvekili AK Partiyi iktidardan uzaklaştıracak.

Erçelebi, yaptığı yazılı açıklamada, genel seçimlere ilişkin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İngiltereden Türkiyeye dönerken uçakta gazetecilere, 12 Hazirandaki genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

İKTİDARDAN UZAKLAŞMASI DEMEKTİR

Görünen o ki Tayyip Erdoğan artık gece gündüz milletvekili ve oy hesabı yapmaktadır. Tayyip Erdoğanın yaptığı hesapları bozacak tek parti DSPdir. Biz, bu seçimde en az 60 milletvekili çıkaracağız. Bu 60 milletvekili sayısı, Tayyip Erdoğanın kendi yaptığı hesaplara göre iktidardan uzaklaşması demektir. Bizim söylemlerimiz son 6 aydır yaptığımız araştırmalara dayanmaktadır. Araştırmalar, mevcut partilere ilave bir parti Meclise girdiği zaman, AKP iktidarının sona ereceğini göstermektedir. Bu nedenle Demokratik Birliktelik çağrısı yaparak yola çıkan DSP Meclise girdiği zaman Tayyip Erdoğan iktidar değildir.

Halkımız, eğer Tayyip Erdoğan iktidarından bıkmışsa, usanmışsa ve ondan kurtulmak istiyorsa, oylarını DSPnin oluşturduğu Demokratik Birliktelike vermelidir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.