banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Dr.Korkmaz'dan Eczacı Odasına ziyaret

OP. DR. KORKMAZ’DAN ECZACI ODASINA ZİYARET

 

“Şanlıurfa’nın Başhekimi” sloganı ile yola çıkan ve Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinden istifa ederek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. İzzet Korkmaz, destek turlarına devam ederken, destek turları kapsamında bugün 27. Bölge Eczacı Odasını ziyaret ederek, destek istedi.

 

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, 27.Eczacı Odası Başkanı Necdet Bayık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.

 

27. Bölge Eczacı Odasını ziyaret eden, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, 27.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Nejdet Bayık ve Eczacı Odası üyeleri ile sohbet ederek, Milletvekili olma yolunda Eczacılardan destek istedi.

 

     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın odalarını ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten 27. Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Nejdet Bayık, “Bilindiği gibi yakında seçim var. İzzet Bey’de bizi ziyarete geldiler. Sevdiğimiz, saydığımız biri olan İzzet Korkmaz kardeşimiz, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı, Kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah kendileri içinde, Şanlıurfa’mız içinde hayırlı olur” dedi.

 

     Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz ise, Aday Adayı olmak maksadıyla, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinden istifa ettiğini hatırlatarak, “Şimdi de Milletvekili olarak insanlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için Ankara’da gayret sarf etmeyi amaçladığımdan dolayı Aday Adayı oldum ve Sivil Toplum Kuruluşlarını, esnafımızı ve vatandaşlarımızı dolaşarak desteklerini istiyorum” Dedi.

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.