banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Dr.İzzet KORKMAZ hızlı başladı

       DR. İzzet KORKMAZ  Hızlı Başladı

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimliğinden istifa edip, Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. İzzet Korkmaz; esnaf ziyaretlerine hızlı başladı.

      “Şanlıurfa’nın Başhekimi” sloganı ile yola çıkan ve 5 yıldır başarılı bir şekilde sürdürmüş olduğu Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonra, destek turlarına başlayan ve bu kapsamda ziyaretlerine hızla başlayan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, bugün ziyaret etmiş olduğu, Şanlıurfa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Karadağ ve ayakkabıcı esnafını ziyaret etti, onlarla sohbet ederek onlardan destek istedi…

Şanlıurfa Ayakkabıcılar Odası Başkanı ve ayakkabıcı esnafları ise Aday olması halinde Op. Dr İzzet Korkmaz’a destek olacaklarını söyledi ve umut verdi.

   Ziyaret ettiği Ayakkabıcılar Odasında Başkan Mehmet Ali Karadağ ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, kendisinin de bir Başhekim olarak bu memlekete yıllarca hizmet ettiğini ve bu nedenle hizmetlerine de daha da devam etmek istediği için milletvekili aday adayı olduğunu ve bugünde Ayakkabıcılar Odasını ve esnafını ziyaret ettik ve bu yolda desteklerini bekliyorum” dedi.

  Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın Odalarını ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Karadağ; ise şunları söyledi; “Çok teşekkür ediyorum, Şeref vermişler. Bizi tanımışlar. Bir Milletvekili Aday Adayı bizleri ziyarete geliyor. Bizi ziyaret eden, tanıyan, sayan İzzet Bey’e her konuda yardımcı olacağız. Bazı sorunlar lokantalarda, kebapçılarda konuşulmaz. İlin, vatandaşların, esnafın sorunları Derneklerde konuşulur” diyerek Milletvekili olması için ellerinden geldiğince destek olma sözü verdiler…

 Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.