banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Dr. Nezif Kutluoğlu AK Partiden istifa etti

Şanlıurfa AK Parti teşkilatında Milletvekili aday adayı olmak için istifalar devam ediyor. Bugün Dr. Nazif Kutluoğlu parti teşkilatı görevinden istifa etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu üyesi olan Dr. Kutluoğlu önceki dönemde de Milletvekili aday adayı olmuş fakat aday olamamıştı.

Bilindiği gibi daha önce AK Partiden Daha önce AK Parti Disiplin Kurulundan Nabi Aksoy, Abdülgani Hartavi, Ömer Taş, Önceki gün AK Parti İl Yönetiminden Abdullah Barut, Kemal Saraçoğlu, Fevzi Demirkol, Mustafa Hekimoğlu, Mustafa Ağadayı, İsmail Güneş, Hüseyin İnan, Faruk Atlas, Veysel Polat, Remzi Canbeyli ve Ceylanpınar ilçe başkanı Mehmet Kahraman Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmişlerdi.

 

Dr. Nazif Kutluoğlu Kimdir?

1952 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Şanlıurfa’da tamamladı. 1977 yılında Hacetepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 30 yıldır Şanlıurfa’da hekimlik yapan Kutluoğlu; 25 yıldır Serbest hekim olarak görev yapıyor.1977–1980 yılları arasında İl Sağlık Müdür Vekilliği de yapan Kutluoğlu; 12 yıldır MÜSİAD’da üye olarak bulunuyor. Hz.İbrahim Halillah Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli heyeti üyeliğini 17 yıldır aralıksız yürütüyor. Şanlıurfa’da Tomoğrafi, MR ve ilk Özel hastane kuruluşlarında müteşebbis olarak bulundu. AK Parti’nin Şanlıurfa Kurucu üyesi. Partinin kuruluşundan bu yana kesintisiz Yönetim Kurulu üyeliği yaptı ve aynı zaman AK Parti İl Başkan Yardımcısı idi. İngilizce ve Arapça bilen Kutluoğlu; 22 Temmuz 2007 tarihinde  Milletvekili aday adayı olmuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.