banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Doğan, Kılıç, Avcı ve Yazar aileleri AK Partiye katıldı VİDEO

Seçim bürosunun her gün dolup taştığı ve büroya sığamayan seçmenlerin büro önünde toplanarak Karaköprü’de AK Parti ve AK Aday Nihat Çiftçi sevdalıları köylerden, mahallelerden akın akın gelerek destekte bulunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde Topal ve Güzel ailelerinin desteklediği AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi’ye bu kez de Ördek köyünden, Yaylacık köylerinden ve civar köylerden Doğan, Kılıç, Avcı ve Yazar aileler katılım sağlayarak destekte bulundular. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve AK Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı da seçim bürosunu ziyaret ettiler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, KARAKÖPRÜNÜN TÜM MAHALLELERİ KARARINI VERMİŞ DURUMDA

Seçim bürosunda konuşma yapan Başkan Çiftçi; “Yaylacık köyünden Avcı ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz bizlere katılım gösterdiler. Karaköprü’nün tüm mahalleleri kararını vermiş durumda bugün Kurt köyünü, Akpınar köyünü ziyaret ettik kararlarını AK Partiden yana vermişler bizlere destek sözü verdiler. Allahın izni ile her yerde AK Parti diyoruz sağ olun var olun” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök; “2014 yerel seçimleri yerelden çıkardılar, bu seçimi uluslar arası güçlerin yakından takip ettiği bir seçim konumuna getirdiler. O yüzden AK Partiye vereceğiniz her oy bu seçim çok önem arz etmektedir” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu; “Bu seçim Türkiye için gelecek nesil için çok önemlidir. Bu mahalli seçimlerden çok uluslar arası ehemmiyeti olan bir seçim olacaktır. Dış güçlerin Başbakanı düşürmek adına her türlü kirli tezgâhı ve iftirayı yaşatmaya çalışıyorlar ama Allahın izni ile Başbakanımızın dik duruşu ve iman gücüyle bunu kimse başaramayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.