banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Doç.Dr. Özcan sınır köylerinde

 Sınır köylerindeki vatandaşların AK Partiye inandıklarını ve her zaman destek olduklarını bildiğini ve bu seçimde de destek olacaklarını belirttiklerini duymaktan mutlu olduklarını belirterek, “Durmak yok, yola devam” diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sabah seçim gezilerine başlamadan İl SKM’yi ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özcan, “Seçim koordinasyon merkezimizde Başkan Süleyman Elgün ile istişare Korukent Mahallesindeki Taziye evinde Rızvanoglu Ailesine başsağlığı dileklerinde bulunduk. Daha sonra Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve Şube Başkanlarını ziyaret ederek destek ve dualarını aldık. Ahmet Erseven Mahallesinde yapımı devam eden Nur Muhammed Cami Yöneticilerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledik ve Cami için yardım isteklerini geri çevirmedik” dedi.

 

İl merkezindeki ziyaretlerinden sonra, beraberinde Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Yıldık ve Meclis Üyeleri ile birlikte Suriye sınırı sıfır noktasındaki Ebuzelle olarak bilinen Zenginova,  Aksahrınç, Güneren, Öncül, Alatlar, Ayyıldız, Donandı köylerini (Mahallelerini) ziyaret eden Milletvekili Özcan, vatandaşlarımızla bir araya gelerek destek ve dualarını istedi. Milletvekili aday adaylarından Mustafa Biricik'i Duruca Mahallesindeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

“Durmak yok, yola devam” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini belirten Milletvekili Doç.Dr. Özcan, “Akçakale ilçemize bağlı bulunan Alatlar Mahallesi kararını vermiş, ‘Durmak yok’. Bolatlar (Fişenge) Mahallesinde muhtar ve mahalle sakinleri ile hasbihal ettik. Şekertepe (Helava) Köyünde taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulunduk. Taşkınlar Mahallemizde İbrâhim Taşkın'ı ziyaret ederek destek ve duasını aldık. Eyyübiye ilçemize bağlı Mutlukaya Mahallesi Muhtarı İsmail Erkultekin ve mahalle sakinleri ile hasbihal ettik. Karatepe (Telesved) Mahallemizde vefat eden kardeşimizin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı ve sabırlar diledik. Akçakale ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir süre sohbet ettik ve kırsaldaki köy gezilerimizden sonra bizleri büromuzda ziyaret edenlerle de bir süre sohbet edip, bizleri yalnız bırakmadıkları için başta Felhan Ailesine ve tüm misafirlerimize teşekkür ettik” diyerek, sonraki günlerde de ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmayıncaya kadar ziyaretlerini devam ettireceğini söyledi.

 

Vekil Özcan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerin önemine işaret ederek bu seçim sadece Türkiye için değil başta Suriye, Gazze, Filistin ve Mısır kısacası tüm İslam dünyası için önem taşıdığını belirterek bu seçimlerde iki partinin yarıştığını ve seçimde AK Parti ve diğer partilerin yarıştığını ifade ederek vatandaşlardan destek istedi ve 24 Mayıs Pazar günü Şanlıurfa’da bulunacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Toplu Açılış Törenlerine de davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.