banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Doç. Uslu, Siverek’te Ziyaretlerde Bulundu
 Doç. Uslu; “Bu ülkede demokrasi kazanacak. Kimse bir daha karanlık ve anti demokratik uygulamaları hayal etmesin. Demokrasi hakim olacak” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi  Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kızılelma, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, yönetim Kurulu Üyeleri Nazan Yücetep, Nilgün Olcay, Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve bir grup partili ile ilk önce Siverek İlçe binasında toplantı düzenledi.

 

Önce kadınlarla daha sonra ise erkeklerle kısa bir sohbet eden Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu, Partilerin kongrelerinin yapılması ile partilerin daha da büyüdüğünü belirtti.

 

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Doç. Dr. Uslu; “Bu ülkede yaşanan acılara rağmen demokrasi kazanacak. Halk içinde itibar görmeyen terör odakları pervasızca saldırıyorlar. Verilere baktığımızda terör saldırılarında Doğu ve Güneydoğu’daki Kürt kardeşlerimize zarar verdiklerini görüyoruz. Yani Kürtleri Kürt hakkı için öldürüyorlar. Böyle bir mantık olabilir mi?” dedi.

 

Terörü bahane ederek bölgede karanlık işlerin olmasını isteyenlere dikkat çeken Doç. Dr. Uslu; “Kimse bu bölgeye bir daha OHAL uygulaması getiremeyecek. Ekonomik yatırımlarımız sürecek. Sosyal yatırımlarımız sürecek. İnsana yatırımlarımız sürecek. Adalet kazanacak. Hak kazanacak” dedi.

 

İlçe binasındaki toplantının ardından Özel Hamidiye Kız Kur’an Kursunu ziyaret eden Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, burada Kur’an Kursu Müdürü Ramazan Açıkgöz’den bilgi aldı. Kız öğrencilerle bir süre sohbet eden Doç. Uslu, kız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Buradan ayrılan Doç. Uslu ve AK Partililer, SODES kapsamında kurulan Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti.

Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Siverek’te esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi ve esnafla sohbet etti.

 

Son olarak Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz’ı dernekte ziyaret eden Doç. Uslu, bir süre görüştükten sonra dernekten ayrıldı.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.