banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Doç. Dr. Mazhar Bağlı; Kuru iftira


22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinde Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan ve şu anki AKP MYK üyesi ve Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Mazhar Bağlı, Dicle üniversitesindeki kadın öğrencileri taciz ettiği ve bir öğrenciyi ise tecavüz sonucu ‘hamile’ bıraktığı iddiaları ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında haberin yalan ve iftiradan ibaret olduğunu söyledi.

 

Bağlı Şanlıurfalılara seslenerek siyasi çalışmalarının devam edeceğini ve partisinin Şanlıurfa’daki tüm çalışmalarına önceden olduğu gibi önümüzdeki süreçlerde de katılacağını belirterek “Bunlar bir zamanlar adam öldürerek, şiddet uygulayarak bölgede söz sahibi insanları ortadan kaldırıyorlardı, şimdi ise çirkefçe çamur bir siyaset örneği sergileyerek aynı mantık ama farklı yolları deniyorlar. Bu şahsıma karşı bir takım odakların yaptığı bir linç kampanyasıdır” dedi.

 

Şanlıurfalı olan Doç. Dr. Mazhar Bağlı Peygamberler diyarı Şanlıurfa’nın her zaman kendisi için apayrı bir yeri olduğunu da sözlerine ekleyerek “Benim hakkımda bu tür iddialarla ilgili akıllarında bir nebze de şühhesi olanlar Diyarbakır Emniyetine, Üniversiteye ve savcılık kurumunu arasınlar. Hakkımda böyle bir şikayet dahi olmadığı halde bir takım kişiler böylesine önemli bir süreçte bu tür iftira, kişisel hakları tamamen alteden bel aşağı iddialar da bulunuyorlar. Benim alnım aktır. Bu tür iftiralara beni her ne kadar üzdüyse de ben yine kendi yoluma halkıma hizmet etmeye devam edeceği” dedi.

 

HABER: ŞAHİN ÖZNUR / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.